nedjelja, 21. kolovoza 2016.

Summer Party-NGLJ




Are you ready for adventure?
















  U ovome blogu htjela bih objaviti nešto malo drugačije. Ukoliko se dosađujete ovih ljetnih dana  ili ste samo u potrazi za još jednom dobrom zabavom ,svakako posjetite Novu Gradišku. Ovih se dana u mome gradu održava već tradicionalno Novogradiško glazbeno ljeto (NGLJ).



To je manifestacija koja se održava svako ljeto i traje 4 dana. Svaka večer ima svoje karakteristike,tako ste u prvoj večeri (18.8) mogli uživati u rocku i grupi Aerodrom,druga večer,koja je ujedno i najposjećenija,bila je zazuzeta tamburaškom glazbom,jučer smo sudjelovali na takozvanoj POP večeri i spektakularnom nastupu Tonija Cetinskog.









 

Htjela bih vam upriličiti cjelu ovu manifestaciju kroz jučerašnju večer. Kao što sam već rekla jučer je u 23 sata započeo koncert Tonija Cetinskog,a prije njega kao predgrupa nastupala je Barbara Dautović i bend Trilogija Rouge ,a večer je otvorena organizacijom "Djeca pjevaju hitove" gdje su mnogi novogradiščanski mališani pokazali svoj talent,ali i mnogi drugi. Tako smo imali mlade pjevačke nade iz Osjeka,Požege,Ljupine ,a njih petero  sudionici su RTL-ovog šoa "Zvjezdice". Nastupao je i mladi pjevač iz Vrbja,Andy Čaić.


Uz bogatu glazbenu ponudu,grad vam nudi i široku gastro ponudu. Ljubitelji piva već treću večer mogu uživati u Bošnjak crafting festu. Tu je i ponuda mnogih fast foodova ,palačinki,kokica,gumenih bombona ,šećernih vata i svega što svaki festival nudi.








Stvar u kojoj , ja mislim svi najviše  uživaju, je lunapark sa Twisterom,Top Spinom,  ,raznim skakaonicama,autićima,valikićima i svim onim,nama poznatim, sastavnicama svakoga lunaparka.









Grad ovih dana  prekrasno izgleda. Svijetle mnoge lampice u raznim bojama,reflektori,gradskim parkom prolaze osvijetljene kočije,a također imate mogućnost jahanja i zabave sa tim prekrasnim životinjama.


Duž glavnog korza pružaju se mnogi štandovi gdje vam se nudi velika ponuda nakita,ručnih radova,igračaka za djecu,zanimljivog posuđa,raznih slikarskih dijela,nošnji i slično.

















Ako ovih dana posjetite Novu Gradišku nećete izbijeći gužvu. Stvarno je puno ljudi,a što sati više odmiču to se okuplja više ljudi. ,pa bi se skoro moglo zaključiti da ovaj maleni gradić razviija svoj turizam.




To bi bilo to za današnji blog. Svakako posjetite ovaj prekrasan maleni grad i zabavite se! Preostaje nam još tradicionalna večer folklora,nadam se da će barem netko od vas zajedno samnom uživati u Novogradiškom glazbenom ljetu,ako ne ove godine,onda sljedećih godina kada će grad ,vjerujem,još više napredovati u ovome području!

















Slike sam većinom preuzela za stranice
novogradišćanskog radija-svakako je posjetite i saznajte još o ovome zabavnom događaju u našem gradu!
Ne polažem nikakvo pravo na preuzete slike.

Let"s go on an adventure!

Katy

Facebook:https://www.facebook.com/profile.php?id=100013189387513
NG radio:http://radiong.hr/v2/
posljednji blog :http://katyblogfirst.blogspot.hr/2016/08/20-outfits.html

3 komentara: