nedjelja, 28. kolovoza 2016.

8 Stvari koje morate napraviti prije početka škole!



Are you ready for adventure?

Hello!
Još tjedan dana do početka škole-grozno zvuči,zar ne?
Neznam,možda se neki od vas raduju početku školske godine,ali meni ,što praznici više odmiču,to mi je teže ponovno se vratiti u školske klupe.
  Ali još nije gotovo!
Imamo još tjedan dana i stoga se ne želim  još u potpunosti baciti u pisanje Back to school postova,nekakvih savjeta za školu i slično-što će svakako biti,ali ne još.
Mislim da je jako bitno ovih posljednjih tjedan dana iskoristiti najbolje što možemo i možda napraviti nešto što do sada nismo.
Ovdje ću vam napisati nekoliko stvari koje bi,ako niste,svakako trebali napraviti prije početka školske godine!

1. POSVETITE SE SEBI!

Za vrijeme škole nemamo uvijek vremena pripremiti si nekakvu osvježavajuću kupku,mazati se raznim kremicama,lakirati nokte,uređivati kosu. Stoga iskoristite ovo preostalo vrijeme i jedan dan odvojite samo za sebe.Pripremite si cijeli beauty tretman i uživajte!



2. TJELOVJEŽBA!

Ovo također spada u brigu o sebi za koju,barem ja ,nemam baš puno vremena za vrijeme školske godine ,a vjerujem ni vi. Dan će vam biti puno bolji ako ga započnete sa nekakvom tjelesnom aktivnošću. To mogu potvrditi iz vlastitog iskustva. Osjećati ćete se puno bolje,izgledati ćete bolje i biti ćete ponosni na sebe ako sat vremena izdvojite za svoje zdravlje. Možete trčati,rolati se,imati nekakvu dugu šetnju ,otići na izlet na nekakvu planinu ili slično.




















3.PROČITAJTE NEŠTO!

Ukoliko još niste,svakako pročitajte nešto. U posljednje vrijeme ima zaista zanimljivih knjiga raznih žanrova. Čitanje će vas zabaviti,popuniti vrijeme ,a istovremeno ćete nešto naučiti,oblikovati svoje izražavanje i popuniti fond riječi. Ja obožavam čitati,a ako niste sigurno što biste čitali,  moći ćete nešto pronaći na mojoj listi Najdražih knjiga:




4.DRUŽITE SE S PRIJATELJIMA!

Mnogi od vas ove godine kreću u srednje škole i rastaju se od svojih prijatelja. Izađite skupa van ,družite se i razgovarajte dok ste još blizu jedni drugima. Ljeto je ,također,pravo vrijeme za osvježavanje starih prijateljstava pa pozovite neku svoju prijateljicu ili prijatelja s kojim se dugo niste družili -sigurna sam da ćete imati puno tema za razgovor!




















5. ISKUŠAJTE SE U NEČEMU NOVOME!

Svi mi imamo nešto u čemu smo slabi,neko područje koje nismo u potpunosti istražili,a za što nećemo imati baš puno vremena kada krene škola.Možete napraviti nešto veliko,poput naprimjer,skočiti iz padobrana :D ili možete biti malo umjereniji i napraviti nešto malo,a opet za vas novo-možete upoznati nekoga novoga,možete pogledati film ili pročitati knjigu nekog žanra kojeg do sada niste,možete probati nekakvu neobičnu hranu ili otići u susjedni grad u kojem do tada niste bili i istražiti ga.




6. POGLEDAJTE NOVIJE FILMOVE!

Zašto se ne biste opustili uz nekakav najnoviji film i kokice ili otišli u kino s prijateljima. Dobro je na početku praznika napraviti listu filmova koje morate pogledati za vrijeme praznika-tako vam nikada neće biti dosadno,a novi filmovi izlaze gotovo svaki dan!



7. PREUREDITE SOBU!

Dok imate vremena uredite svoju sobu kako bi ona bila vaš maleni kutak i mjesto gdje volite provoditi vrijeme.Očistite ormare,police,ladice vaših radnih stolova ,ukrasite zidove i na taj način se također pripremite za školsku godinu.
















8. PRONAĐITE SAVRŠENE KOMBINACIJE!

Kako bi si i za vrijeme školske godine osigurali nekoliko sati slobodnog vremena ,zašto ne biste sada pronašli nekoliko savršenih kombinacija za školu! Napravite nekoliko za toplije i nekoliko za hladnije vrijeme i izdvojite ih negdje! Na taj ćete način napraviti nešto korisno i skratiti si vrijeme ,a istovremeno zabaviti.



To bi bilo to za današnji post! Nadam se da vam se svidio i da sam vam barem malo pomogla!
Pozdravljam vas do sljedećeg posta! xoxo



I dok ovo pišem slušam otvoreni radio na kojem je upravo neka reklama u kojoj djeca viču nešto kao:
Završeni praznici: aaaaaa :/
Počinje škola: jupiiiiiii  i tako svi veseli jer počinje škola! :D :/
Očito je u meni problem ili je njima baš dosta plaćeno da viču tako nešto :P :")

Želim čuti vaše mišljenje:
Kako se vi osjećate tjedan dana prije početka škole?


Let"s go on an adventure!

Katy





Broj komentara: 8:

  1. Odlicni saveti!Neke od njih vec praktikujem,hvala puno! :)

    ksenijinkutak1.blogspot.rs

    OdgovoriIzbriši
  2. Odlični savjeti, ovo druženje s prijateljima sam zaista iskoristila, čitam knjigu a ubrzo će smišljanje kombinacija, divni su savjeti zaista. Ako želiš pogledaj moj blog i učlani se, uzvraćam. <3
    http://lillysecret.blogspot.ba/

    OdgovoriIzbriši
  3. Savrseni saveti.Moram ih probati.

    http://marijaarmus.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  4. Definitivno ove stvari svako bi trebao uraditi tokom lijeta, posijebno citanje. Odlican post!

    Check out my post/blog, comment, subscribe, if you want to ofc.
    Pogledaj moj post/blog, komentiraj, uclani se, naravno ako zelis to.
    it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.com/2016/08/bts-backpacks-advice-emergency-pack.html

    OdgovoriIzbriši