nedjelja, 4. rujna 2016.

PAMPER EVENING





Are you ready for adventure?

Bokić svima!

Već dva dana nisam objavila ništa i opet mi je bilo baš prazno:P :/

Ali ovih dana jednostavno sam preopterećena ovim pripremama za školu,pa i samim mislima o tome koje mi ne daju ni minutu mira da sjednem i pročitam par stranica knjige.

Znam da su mnogi od vas već krenuli u školu,ali kod nas  (u Hrvatskoj)ona počinje sutra! Točnije 5.9. Tako da je danas zapravo posljednji dan praznika! :"(


Očekivala sam da ću naići na mnoge postove u kojima ćete pisati o svome prvome danu u srednjoj,ili u osnovnoj školi bilo kojeg razreda ,ali nisam susretala baš puno postova u kojima ste se osvrtali na to . Nije valjda toliko strašno? ili ću se i ja zbilja već sutra pretrpati hrpom obaveza?

Nadam se da neću,ali svakako bih htjela podijeliti s vama svoja razmišljanja sutra kada dođem iz škole-kakva god ona bila.

Moram priznati da dok ovo pišem već osjećam veliku količinu nervoze ,i stomak me boli i ne znam kako ću zaspati noćas od silnog uzbuđenja,ali ipak mislim da je to ono pozitivno uzbuđenje(u malo većim količinama) -(nije valjda da je vama koji ste krenuli u školu bilo toliko dosadno da o tome nije bilo vrijedno pisati? Nadam se da nije baš tako hihi)

Mislim da je ovaj uvod bio već dovoljno dug pa krenimo onda na temu ovog posta :D

Vjerujem da su mnogi od vas taj dan prije škole priuštili sebi posljednje opuštajuće sate. Nadam se da ste uspjeli napraviti sve što ste htjeli ovoga ljeta-ja moram priznati da ja više-manje jesam! Posljednje je preostalo onaj dugo očekivani cijeli beauty tretman koji sam ostavila baš dan prije škole kako bi se dovela u najbolje moguće stanje.

Mislim da su mnogi od vas bar jednom čuli o onome divnom običaju,rutini-ne znam kako da to nazovem -Pamper evening. 





Za one koji nisu nastojaću sada objasniti o čemu je zapravo riječ. Vrlo je jednostavno,radi se o cijelom tretmanu koji nekada morate priuštiti sami sebi u udobnosti svoga doma i jednostavno se opustiti. Bilo bi super kada bi on bio što češće.

Ja ću vam ovdje navesti 8 stavki savršenog Pamper Eveninga.

1. KUPANJE/TUŠIRANJE.


Svi mi se najlakše opuštamo u kadi nakon napornog dana. Sada možete kupiti hrpu onih Bath Bomb ,razne soli i proizvode koji će vam napraviti mjehuriće,jako lijepo mirisati,čak i dati dugine boje vašoj vodi . Za one koji se ne vole kupati u kadi jer im je možda taj proces jednostavno predug vjerujem da ćete se sasvim lijepo opustiti i tuširanjem :)



2. SVIJEĆE




Mene svijeće uvijek još dodatno opuste,daju neku atmosferu i toplinu prostoriji u kojoj boravite. Svijeće možete postaviti uz kadu ili jednostavno u sobi u kojoj boravite i uživati u njihovom prekrasnom mirisu.



3.UGODNA ODJEĆA

Za svoj Pamper Evening izaberite nešto u čemu se osjećate ugodno ,ja najčešće provodim to vrijeme u pidžami ili nekom toplom ogrtaču.



4. LONSIONI,KREMICE I DRUGI PREPARATI ZA NJEGU KOŽE

Ovo je pravo vrijeme da se posvetite sebi,svojoj koži,kosi,noktima... Uvijek su dobrodošla razna ulja za tijelo,kreme,mlijeka za tijelo,maske za lice,kosu-danas postoji hrpa takvih proizvoda ,samo morate izabrati nešto što vama najviše odgovara. Možete si prirediti malu manikuru i pedikuru iako ,budući da se spremam za školu,ja preporučujem da to budu neke nježne boje pa čak i prozirni lak-nokti će vam ionako izgledati vrlo lijepo.




















5. DEKICE,JASTUCI...

Nakon što obavite kupanje i njegu svoga tijela otiđite u neki kutak gdje se osjećate najugodnije,ogrnite se omiljenom dekicom i nastavite s opuštanjem.
















6.ČAJ

Ja u ovakve prilike volim popiti šalicu nekog umirujućeg čaja-iako ga baš i ne volim piti često. Ako ga vi ne volite ,uvijek si možete pripremiti nekakvu vruću čokoladu ili bilo koje drugo piće koje volite-bitno je da uživate!



7.FILM I GRICKALICE.

Uzmite neke grickalice i omiljeni film i opustite se. Naravno,to ne mora biti film,zabavite se uz knjigu,razgovor s vašim bližnjima,prijateljima,gledajte You Tube videe ili čitajte postove na blogu :D



8. SAN!

Jako je bitno imati makar 8 sati sna,pogotovo ako sutradan morate u školu,na posao i slično... Priuštite si nekoliko sati više i probudite se ujutro bez podočnjaka :P



To bi bilo to za današnji post,nadam se da vam se svidio.

Rekla sam da ću si i sama danas priuštiti jedan Pamper Evening pa možda objavim post sa proizvodima koje sam koristila ili vam jenostavno pokažem svoju rutinu,ako vas to zanima :D





Pozdravljam vas do sljedećeg posta!

Držite mi fige za sutra :D

Let"s go on an adventure?

Katy



Broj komentara: 10:

  1. Sjajan post!Srećan polazak u školu!Javi utiske!♥

    http://chelchiechelchie.blogspot.rs/

    OdgovoriIzbriši
  2. Savrsen post, ja uradim bar par ove stvari svaku nedelju i nekad i u jos vise dana, i iskreno odlicno je!

    http://it-s-such-a-wonderful-life.blogspot.mk/2016/09/people-you-love-can-will-be-people-that.html

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa ti,uu blago tebi onda!podrzavam!😁😁😘

      Izbriši
  3. TEK SUTRA?! eH, BLAGO VAMA!

    Jooj, nemoj da se brineš zbog prvog dana, sigurna sam da će sve biti u redu. Verujem da nije mnogo njih pisalo o svom prvom danu jer su još uvek pod utiscima.

    Inače, i ja često pravim ovakve večeri za opuštanje, i tada je moja rutina vrlo slična tvojoj hah :D

    Uglavnom, verujem da će sutra sve biti u najboljem redu. Nemoj da se brineš i videćeš da ćeš se sjajno provesti! <3

    P.S. Nova sam na blogu i bilo bi mi jako drago ako bi pogledala moj blog. Vidim da imaš više iskustva od mene te bi mi svaki savet dobrodošao :)

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hahaha da,ma i ja mislim :P...dobro je da ih imaš što češće :D Hvala ti na podršci,pogledati ću tvoj blog,za sve što trebaš,bilo kakvu pomoć uvijek me možeš pitati,rado ću pomoći :)

      Izbriši
  4. Ne brini, nije toliko grozno hahahha, samo se teško naviknut, inače jako zanimljiv post i sretno ti sutra u školi

    dnevnadozabloga.blogspot.com

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. Hvalaa ti na podršci,upravo se spremam napisati svoje doživljaje :D <3

      Izbriši
  5. Inače ova dva dana su mi zaista nedostajali tvoji postovi, zapravo na onoj pocetnoj strani sam primetila da ih nema, tako da mi je drago da sam procitala ovaj post. Inace slicnu rutinu i ja vodim svakodnevno, jer smatram da je potrebno da se svako od nas posveti sebi, i time unese mnogo vise energije u svoj zivot. Sve u svemu dobar post,srecan polazak u nocu skolsku godinu <3

    Novi post na mom blogu <3 --> http://thestoryofagothic.blogspot.com/

    OdgovoriIzbriši
    Odgovori
    1. aaa hvala ti puno na podršci,slažem se sa tobom što se tiče rutine ,Hvala ti!<3 :)

      Izbriši